Andorra Telecom

El Niu rep una vintena de projectes per participar en el Millonario Master Minds
May05
Wednesday 05 de May de 2021

El Niu rep una vintena de projectes per participar en el Millonario Master Minds

La incubadora d’Andorra Telecom inicia el procés d’avaluació i selecció de projectes, que finalitzarà la primera quinzena de juny.

El NIU ha tancat el període per què startups del país presentin projectes per participar en la cimera de negoci Millonario Master Minds, que es desenvoluparà els propers 17 i 18 de juliol a l’Hotel Hilton de Barcelona. En total s’han presentat una vintena de projectes.

Els responsables del NIU d’Andorra Telecom, Miquel Gouarré i Marta Ambor, han valorat molt positiva aquesta xifra, que posa de manifest la rellevància i l’oportunitat que per els emprenedors representa aquesta cimera de negoci.

Ara, un comitè format per professionals independents de l’àmbit de l’emprenedoria, de la incubadora i de l’operadora, iniciarà el procés d’avaluació i selecció dels projectes presentats. Aquest procés es divideix en tres fases. Una primera d’anàlisi, que realitzaran integrants de l’equip del Niu d’Andorra Telecom i de l’operadora; una segona d’avaluació financera, i un darrer filtre de selecció en el que participaran l’equip del NiU i de la mateixa organització del Millonario Master Minds.

Gouarré, responsable del NIU, ha recordat que “tenir accés a participar en aquesta cimera és una gran oportunitat per les startups donat que podran explicar els seus projectes de negoci o idees davant un panell d’inversors, i experts de prestigi internacional”. El responsable de la incubadora també ha explicat que tots els projectes presentats quedaran vinculats al NIU, i els que finalment no siguin seleccionats per participar en la cimera de negoci Millonario Master Minds, podran preparar-se en la incubadora per participar en altres esdeveniments de recerca de finançament, així com comptar amb l’equip de mentors i d’acompanyament que proporciona el NIU.

Marta Ambor, coordinadora del NIU ha confirmat que tots els projectes que han rebut per participar en el Millonario Master Minds, compleixen amb el requeriment de ser tecnològics, i ara el comitè avaluarà altres aspectes per seleccionar els projectes més idonis i alineats amb les exigències de la cimera de negoci Millonario Master Minds.

La incubadora presentarà els projectes seleccionats el proper mes de juny.

Customer service
115

From 8am to 11pm (Monday to Sunday).
In case of loss or theft of a mobile terminal, the schedule is 24 hours every day of the week.

Central offices
875 000

from 8h to 18h (from monday to thursday)
from 8h to 15h (friday)

Telephone information
national and international
111

From 8:00 a.m. to 12 p.m. (from monday to sunday).

Customer service
+376 301115

From 8am to 11pm (Monday to Sunday).
In case of loss or theft of a mobile terminal, the schedule is 24 hours every day of the week.