Andorra Telecom

Andorra Telecom, s’adhereix al Dia Internacional de les noies a les TIC
Apr22
Thursday 22 de April de 2021

Andorra Telecom, s’adhereix al Dia Internacional de les noies a les TIC

Quatre alumnes de 4t d’ESO de centres escolars del país comparteixen inquietuds amb una enginyeria de la companyia

Un any més Andorra Telecom es suma a la iniciativa impulsada pels estats membres de la Unió Internacional de Telecomunicacions (ITU), amb l’objectiu de crear un entorn mundial que empoderi i animi a les joves a considerar la possibilitat de cursar formacions en les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació). Aquest any es commemora el desè aniversari d’aquesta iniciativa.

Si els darrers anys han estat les enginyeres d’Andorra Telecom les que es desplaçaven fins als centres escolars per mantenir xerrades amb les alumnes de 4t d’ESO en les que compartia la seva trajectòria professional i atenia les seves inquietuds i neguits, aquest any, i degut a la situació de pandèmia motivada per la Covid-19, han estat algunes alumnes les que s’han desplaçat fins a la seu social de la companyia a Santa Coloma.

Així, aquest any quatre alumnes de 4t d’ESO, l’Eugenia Riberaygua de l’escola Agora International School Andorra, la Naima Perissé de l’escola andorrana d’Encamp i la Laia Solé i la Laia Puigdemasa del Sant Ermengol, han compartit una estona amb la Meritxell Agudo, enginyera de la companyia amb la que han pogut intercanviar experiències i dubtes sobre la situació de la dona que decideix cursar estudis superiors en tecnologia i dedicar-se a aquest món.

Durant la trobada les alumnes de 4t d’ESO han pogut conèixer de primera mà l’experiència formativa i laboral de Meritxell Agudo, i altres aspectes com, per exemple, si el fet de ser dona li ha suposat algun entrebanc en la seva trajectòria formativa i laboral.

Amb aquestes iniciatives, Andorra Telecom pretén animar a les joves estudiants de secundària d’Andorra a escollir una carrera en el camp de les TIC i fomentar la seva incorporació a la plantilla d’empreses tecnològiques.

Customer service
115

From 8am to 11pm (Monday to Sunday).
In case of loss or theft of a mobile terminal, the schedule is 24 hours every day of the week.

Central offices
875 000

from 8h to 18h (from monday to thursday)
from 8h to 15h (friday)

Telephone information
national and international
111

From 8:00 a.m. to 12 p.m. (from monday to sunday).

Customer service
+376 301115

From 8am to 11pm (Monday to Sunday).
In case of loss or theft of a mobile terminal, the schedule is 24 hours every day of the week.