Andorra Telecom

Els equips Guais Pas, Brother Team MG, Sara i Carla Team i Els Dinos Andorrans, guanyen la final de la 9a edició de la WRO Andor
Jun19
Monday 19 de June de 2023

Els equips Guais Pas, Brother Team MG, Sara i Carla Team i Els Dinos Andorrans, guanyen la final de la 9a edició de la WRO Andor

Tres equips de l’Aula Tecnològica Loopa i un de l’escola andorrana del Pas de la Casa, guanyadors de la novena edició d’aquesta prestigiosa competició de robòtica educativa, que s’ha celebrat aquest matí a l’auditori del Centre de Formació Professional d’Aixovall.

Amb la participació de 23 equips, aquest matí s’ha celebrat aquesta novena edició de la competició World Robotic Olympiad Andorra Telecom.

El tema d’aquesta edició “Connectar el món”, ha permès als participants desenvolupar reptes al voltant de treballs logístics transport, per garantir una tecnologia digital més segura, sostenible i eficient.

 

La prova, s’ha estructurat en quatre categories, Robobasic, Robomission Star, Robomission Elementary, i Robomission Junior i els equips han competit entre les 10h a 12:30h del matí.

En la categoria Robobasic l’equip guanyador ha estat Guays de l’escola andorrana del Pas de la Casa

En la categoria Robomission Star l’equip guanyador ha estat Brothers Team MG de Loopa.

En la categoria Robomission Elementary l’equip guanyador ha estat Sara i Carla de Loopa

I en la categoria Robomission Junior l’equip guanyador ha estat Els Dinos Andorrans de Loopa.

Inés Martí responsable d’esdeveniments d’Andorra Telecom ha agraït en nom de la companyia als participants, entrenadors i famílies el temps dedicat durant mesos a preparar aquesta final “que ha estat molt competida i que hem viscut amb molta emoció gràcies als vostre treball. Felicitats i enhorabona perquè ha estat una gran final”.

Els equips guanyadors de cada categoria participaran en la final espanyola que se celebrarà els dies 16 i 17 de setembre a la Seu d’Urgell.

Andorra Telecom promou la formació de la robòtica i innovació entre els infants i adolescents a través de les competicions de la Micro First Lego league, que aplega equips de diferents escoles, i a través de la World Robotic Olympiad (WRO), que reuneix clubs de robòtica. L’objectiu és incentivar les activitats relacionades amb l’educació STEAM, un model pedagògic que agrupa cinc àrees - ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques – per a la resolució de problemes tecnològics.

Contacta amb nosaltres

Botiga
C/ Prat de la Creu nº 2
AD500 Andorra la Vella
De 9h a 19h (de dilluns a divendres)
De 9h a 14h (dissabtes)
Servei d’atenció al client
Truca’ns al 115,
o al (+376) 301 115 si ets a l’estranger.
De 8h a 23h (de dilluns a diumenge).
En cas de pèrdua o robatori d’un terminal mòbil, l’horari és de 24 hores tots els dies de la setmana.
Despatx seu social
875 000
De 8h a 18h (de dilluns a dijous).
De 8h a 15h (divendres).
Informació telefònica
nacional i internacional

111
Preu de la trucada 2 € d'establiment i 0,26 € per minut.
De 8h a 24h (de dilluns a diumenge).