Andorra Telecom

Andorra Telecom seguirà oferint el paquet Selección i el paquet Cine al mateix preu promocionat fins al desembre de 2022.
Dec20
Monday 20 de December de 2021

Andorra Telecom seguirà oferint el paquet Selección i el paquet Cine al mateix preu promocionat fins al desembre de 2022.

La promoció d’aquests paquets va iniciar-se el passat mes de febrer.
Andorra Telecom seguirà oferint, fins al 31 de desembre de 2022, el paquet Selección i el paquet Cine a tots els clients amb Movistar+ pel mateix preu que quan es va iniciar la promoció, el passat febrer de 2021. D’aquesta manera, els clients de la companyia que disposin del paquet Movistar+ Selección o un de superior podran seguir gaudint d’estrenes cada setmana, de documentals exclusius i dels clàssics de sempre, tant des del descodificador de casa com amb l’aplicació per a Smart TV, telèfon mòbil, tauleta o ordinador i sense cap canvi en el preu.
Segons Carles Casadevall, el portaveu de la companyia, “les bones relacions que tenim amb Movistar+ ens permeten seguir oferint els millors continguts exclusius i originals als nostres clients. Amb la pròrroga d’aquesta promoció per a un any més, el paquet d’entrada a Movistar+, el paquet Movistar+ Selección, seguirà sent molt interessant, ja que inclou tots els canals de cinema (Movistar Estrenos i Estrenos 2, Movistar Acción, Movistar Comedia, Movistar Drama, Movistar Cine Ñ, Movistar Clásicos i Movistar Fest), els canals #Vamos i Movistar Deportes i les sèries més destacades amb Movistar Series, Movistar Series 2 i #0. A més, tots els continguts es poden veure tant amb el descodificador com sota demanda des de qualsevol dispositiu”.
Actualment més de 9.000 llars del país disposen de Movistar+ a través de l’oferta d’Andorra Telecom.

Contacta amb nosaltres

Botiga
C/ Prat de la Creu nº 2
AD500 Andorra la Vella
De 9h a 19h (de dilluns a divendres)
De 9h a 14h (dissabtes)
Servei d’atenció al client
Truca’ns al 115,
o al (+376) 301 115 si ets a l’estranger.
De 8h a 23h (de dilluns a diumenge).
En cas de pèrdua o robatori d’un terminal mòbil, l’horari és de 24 hores tots els dies de la setmana.
Despatx seu social
875 000
De 8h a 18h (de dilluns a dijous).
De 8h a 15h (divendres).
Informació telefònica
nacional i internacional

111
Preu de la trucada 2 € d'establiment i 0,26 € per minut.
De 8h a 24h (de dilluns a diumenge).