Andorra Telecom

Marques que sedueixen, marques que venen, la temàtica de la Jornada d’Empresa 2023 d’Andorra Telecom
Sep18
Monday 18 de September de 2023

Marques que sedueixen, marques que venen, la temàtica de la Jornada d’Empresa 2023 d’Andorra Telecom

L’edició 2023 de la Jornada d’Empesa d’Andorra Telecom es celebrarà el proper 3 d’octubre al matí a l’Art Hotel i es centrarà en la marca i com treballar-la per fer-la més rellevant pels usuaris

Avui, que la digitalització ho canvia tot molt i ràpid, la gestió d’una marca suposa un repte per una empresa, i especialment per als departaments de màrqueting i pels empresaris que han de gestionar el seu propi negoci.

Amb l’objectiu d’aprofundir en aquest repte i compartir amb les empreses del país l’experiència i coneixement d’experts en la matèria, Andorra Telecom proposa aquest any i sota el títol “Marques que sedueixen, marques que venen” aquesta Jornada adreçada a les empreses.

Els ponents convidats són Javier Sánchez Lamelas, cofundador i CEO de Top Line Marketing i antic vicepresident de Màrqueting a Coca-cola a nivell mundial i autor del llibre “Martketing: The Heart and Brain of Branding”. En la seva ponència, “Marketing del futuro”, Sánchez explicarà quines coses no canviaran en la construcció de les marques i quines coses canviaran radicalment en la manera de fer màrqueting.

El segon ponent convidat és el David Ledesma, director de Màrqueting de Grandvalira Resorts, que a la seva ponència “Grandvalira Resorts, estratègia de marca en un entorn global” ens farà un anàlisi del treball desenvolupat de la marca Grandvalira, una de les més rellevant del Principat d’Andorra i del món de la neu.

La jornada es desenvoluparà entre les 9:30h i les 12h i les persones interessades es poden inscriure al web andorratelecom.com

Contacta amb nosaltres

Botiga
C/ Prat de la Creu nº 2
AD500 Andorra la Vella
De 9h a 19h (de dilluns a divendres)
De 9h a 14h (dissabtes)
Servei d’atenció al client
Truca’ns al 115,
o al (+376) 301 115 si ets a l’estranger.
De 8h a 23h (de dilluns a diumenge).
En cas de pèrdua o robatori d’un terminal mòbil, l’horari és de 24 hores tots els dies de la setmana.
Despatx seu social
875 000
De 8h a 18h (de dilluns a dijous).
De 8h a 15h (divendres).
Informació telefònica
nacional i internacional

111
Preu de la trucada 2 € d'establiment i 0,26 € per minut.
De 8h a 24h (de dilluns a diumenge).