Andorra Telecom

May08
Wednesday 08 de May de 2024

L’edifici Node d’Andorra Telecom inicia les obres amb una acció d’entreteniment

Amb l'objectiu de mantenir informada i entretenir la comunitat durant aquest període d'activitat constructiva, s'han instal·lat il·lustracions a la tanca perimetral de l'obra.

L'inici de les obres de l'edifici Node, la nova seu social d'Andorra Telecom, marca un pas significatiu en el paisatge urbà de la ciutat. Des del seu inici el passat 22 de gener, el progrés ha estat constant i d’acord amb el cronograma establert.

En aquest sentit, s’ha instal·lat cartells per mantenir informada la comunitat, senyalitzar els comerços i il·lustracions per donar més vistositat a la zona de les obres. Aquestes il·lustracions que avui s’estrenen, de 4 metres d'ample per 3 metres d'alçada, volen ser un pol d’atracció pels ciutadans i visitants per a fer-se selfies i gaudir d'un moment divertit.

Des de l'inici del projecte, s’ha mantingut una estreta col·laboració amb el Comú d'Andorra la Vella i l'Associació de Comerciants de Riberaygua i Travesseres. S’han  organitzat reunions explicatives, facilitat un número de WhatsApp per a consultes i mantingut una comunicació constant per mantenir-los al corrent del progrés del projecte i respondre dubtes.

Amb aquestes accions, l’operadora busca, no només informar i implicar la comunitat, sinó també fomentar un ambient positiu i dinàmic a la zona de les obres. Segons César Marquina, responsable del programa Node d’Andorra Telecom, “Esperem que aquesta iniciativa convidi als ciutadans i visitants a acostar-se, passejar i gaudir del teixit comercial de la zona mentre treballem en el desenvolupament de l'edifici Node.”

El projecte Node destaca per la seva integració sostenible a l'espai urbà, preservant les places públiques i facilitant el flux de vianants entre les zones comercials de l’avinguda Meritxell i de Prada Ramon. El projecte inclou una plaça de més de 1.000 m2 davant de l’Avinguda Meritxell, un espai públic de més de 1.850 m2 davant del Carrer Sant. Salvador.

Andorra Telecom reitera el seu compromís amb la comunitat, creant un espai modern, sostenible i inclusiu que contribuirà al creixement i al benestar de la societat andorrana.

Per a més informació i actualitzacions sobre el projecte, es pot visitar el web  andorratelecom.com.

Contacta amb nosaltres

Botiga
C/ Prat de la Creu nº 2
AD500 Andorra la Vella
De 9h a 19h (de dilluns a divendres)
De 9h a 14h (dissabtes)
Servei d’atenció al client
Truca’ns al 115,
o al (+376) 301 115 si ets a l’estranger.
De 8h a 23h (de dilluns a diumenge).
En cas de pèrdua o robatori d’un terminal mòbil, l’horari és de 24 hores tots els dies de la setmana.
Despatx seu social
875 000
De 8h a 18h (de dilluns a dijous).
De 8h a 15h (divendres).
Informació telefònica
nacional i internacional

111
Preu de la trucada 2 € d'establiment i 0,26 € per minut.
De 8h a 24h (de dilluns a diumenge).