Andorra Telecom

L’oferta televisiva d’Andorra Telecom s’adequa als canvis de Movistar Plus+ amb 6 nous canals
Aug01
Tuesday 01 de August de 2023

L’oferta televisiva d’Andorra Telecom s’adequa als canvis de Movistar Plus+ amb 6 nous canals

El preu del paquet Movistar+ Selección es mantindrà sense canvis.

Andorra Telecom aplica el canvi d’oferta televisiva de Movistar Plus+.

A partir de l’1 d’agost desapareix el canal #0 per donar pas a Movistar Plus+, un nou canal que oferirà per a tots els públics el millor contingut de cinema, esports, sèries, documentals i programes originals. L’esport en directe serà un dels pilars d’aquest canal, on destaca el retorn del partit setmanal de LaLiga i de la Champions, així com partits de l’NBA, NFL i de Liga Endesa entre altres.

El mateix dimarts 1 d’agost s’afegiran a l’oferta de Movistar+ Selección els canals: Originales por M+ (el canal de produccions pròpies de Movistar Plus+), La Resistencia por M+ (el Late Night d’en Broncano 24h/24h) i Documentales por M+ (els millors documentals per entendre el món que ens envolta). El canal Fest canvia de nom per Música por M+ (el canal de concerts i de documentals musicals). Els canals Estrenos i Estrenos 2, Series i Series 2 es fusionen respectivament en un sol canal: el canal Cine i el canal Series per a continuar oferint les millors sèries i cinema d’estrena.

S’afegeixen al paquet Cine els nous canals: Suspense por M+ i Indie por M+ que venen a completar la resta de canals habituals d’aquest paquet: Acción, Comedia, Drama, Clásicos i CineÑ. Suspense por M+ serà el canal de cinema i sèries on el gènere policíac, el thriller i el cinema negre seran els protagonistes. Indie por M+ oferirà cine alternatiu per als amants del 7è Art que busquen quelcom més.

Aquestes novetats suposen un canvi important en la programació i l’ordre dels canals de Movistar Plus+ que afectarà puntualment durant el mateix dia, la programació del directe i del diferit amb una possible pèrdua dels enregistraments que es tinguin en aquests canals que es mouen o desapareixen.

Si no apliquen els canvis esmentats a la televisió es recomana desendollar/endollar el descodificador.

Segons Carles Casadevall, el responsable de màrqueting de la companyia, “ens adaptem a la millora contínua de Movistar Plus+ com a actor imprescindible i únic en el món dels continguts de televisió de qualitat”.

Contacta amb nosaltres

Botiga
C/ Prat de la Creu nº 2
AD500 Andorra la Vella
De 9h a 19h (de dilluns a divendres)
De 9h a 14h (dissabtes)
Servei d’atenció al client
Truca’ns al 115,
o al (+376) 301 115 si ets a l’estranger.
De 8h a 23h (de dilluns a diumenge).
En cas de pèrdua o robatori d’un terminal mòbil, l’horari és de 24 hores tots els dies de la setmana.
Despatx seu social
875 000
De 8h a 18h (de dilluns a dijous).
De 8h a 15h (divendres).
Informació telefònica
nacional i internacional

111
Preu de la trucada 2 € d'establiment i 0,26 € per minut.
De 8h a 24h (de dilluns a diumenge).